Over ons

/Over ons
Over ons 2016-12-09T12:03:24+00:00

Deskundig partner

Zoekt u een partner op het gebied van houtverduurzaming, hygiëne en hygiënemeting, biociden of brandvertraging en -wering? Dan bent u hier aan het goede adres. Flexchemie is al bijna 40 jaar specialist in deze vakgebieden en beschikt als geen ander over bijbehorende kennis en ervaring. Met een team van zeer ervaren specialisten staan wij dagelijks klaar om klanten te ondersteunen, oplossingen aan te reiken, producten snel en betrouwbaar te leveren en u met advies terzijde te staan.

Internationaal actief

De wereld van houtverduurzaming, hygiëne en hygiënemeting, biociden of brandvertraging en –wering kenmerkt zich door een internationaal karakter. Dat vraagt om een specialistisch bedrijf dat over de gehele wereld contacten heeft, de internationale ontwikkelingen op de voet volgt en waar mogelijk voorop loopt. Kortom een lokale speler met een internationaal netwerk en reikwijdte.

Ervaren specialisten

Met een geschiedenis die teruggaat tot de zeventiger jaren van de vorige eeuw, beschikt Flexchemie over een ongekende schat aan kennis en ervaring. Expertise die onze specialisten dagelijks inzetten bij de ondersteuning van klanten. De knowhow die gedurende 4 decennia is opgebouwd wordt zorgvuldig bijgehouden en voortdurend uitgebreid. Daarmee bieden wij u de gelegenheid om altijd als eerste over de laatste technologie te beschikken.

Constante innovatie

In een wereld die voortdurend verandert, is innovatie de enige constante. Dat beseffen de specialisten van Flexchemie als geen ander. Niet alleen wordt zelf continu geïnnoveerd, ook de beste innovatie van over de gehele wereld worden door ons opgepakt en vertaald naar uw markt. Zo brengen wij ‘the best of all worlds’.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat de laatste jaren volop in de belangstelling. Bij Flexchemie is duurzaamheid een vast onderdeel van ons DNA. Niet alleen leveren wij producten voor een duurzamere wereld, wij lopen ook zelf voorop als het om minimalisering van onze CO2-footprint gaat.

Kwaliteit

Al bijna 40 jaar loopt Flexchemie voorop met verduurzamingstechnologie, brandvertragende producten en hygiënecontrolesystemen. Die leidende positie is mede te danken aan de kwaliteit waar Flexchemie voor staat. Dat ervaren klanten dagelijks door onze hoogwaardige producten, voortdurende innovatie en een continu streven naar verbetering.

Advies

Wie 40 jaar trendsettend is en over decennialange kennis er ervaring beschikt, is als geen ander in staat klanten van doordacht en hoogwaardig advies te voorzien. Of het nu gaat om verduurzamingstechnologie, brandvertragende producten of hygiënecontrolesystemen – Flexchemie ondersteunt u in alle fasen van uw project met eersteklas advies. Daag ons gerust uit om met een innovatie oplossing voor uw situatie te komen!

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht